Agricola's Doos; de foto's

N 53° 21.818 E 006° 30.844 (WGS84)
UTM: 32U E 334588 N 5915603

In Netherlands
Hidden: 8/28/2002
Use waypoint: GC860D 
(ratings out of 5 stars. 1 is easiest, 5 is hardest)
Difficulty:  ***  Terrain: **1/2    
 

De cache ligt verstopt in Noord-Groningen, in de buurt van de geboorteplaats van Rudolf Agricola Hij was bekend als grondlegger en vertegenwoordiger van het bijbelse humanisme en kwam uit Baflo.

Een gebied waar nog weinig caches zijn (afgezien van Leenstertillen) terwijl het landschap en de dorpjes toch een bezoekje waard zijn. Mijn doel is geweest, naast het plaatsen van een cache, een leuke wandeling te presenteren . Zelf vind ik deze ook het leukste om te doen.

Het grootste gedeelte gaat over verharde paden. De totale route is zo’n 8 kilometer lang en leidt je langs de mooiste plekjes hier in de buurt. Een aantal punten zul je moeten uitrekenen en een aantal plaatsen zul je moeten zoeken door ‘social engineering’ (oftewel vragen).

Een deel van de route loopt via de ‘Grunninger toal’ route wat te zien is aan de bordjes met Groninger gedichten, die de moeite van het lezen waard zijn.

 

Een van de items in de doos was een fototoestelletje. Ik heb de bezoekers gevraagd een foto van zichzelf te maken, wat velen ook gedaan hebben. Helaas was het goedkoop dingetje en zijn veel foto's te donker geworden. Die wel gelukt zijn, kun je hier vinden. Het is een beetje een vreemd formaat maar dat kwam omdat het een panoramcamera was.

Ik heb geen flauw benul wie-wie is. Mocht je jezelf of iemand anders herkennen op de foto's, laat het me dan even weten. Je kunt me mailen via de geocaching site.

Gegroet, Hans van der Veeke (aka Baflo Bill)

 

De foto's zijn over 4 pagina's verdeeld. Klik hieronder op de gewenste pagina

pagina 1   pagina 2   pagina 3   pagina 4