Donderdag 23 juli: Freshwater

We worden erg moe wakker. Het was natuurlijk ook wel veel, de afgelopen dagen. Eigenlijk elke dag op de fiets. Veel klimmen. Lange dagen. Het lichaam kan dat niet (meer) aan. Het eist rust. Vandaar dat we een dag op de camping blijven. Gelukkig met mooi weer.

Morgen maar eens kijken hoe het gaat. Zeker is wel dat we een tandje terugschakelen. Dan maar niet helemaal naar huis fietsen. We zien morgen wel.

Mevr. vd Veeke neemt een totale ruhetag. Ik ben vandaag nog een klein rondje door Freshwater en Totland gaan maken. Een gevoel als op een Waddeneiland. Maar ook een beetje verlopen en vergane glorie. Onderstaand een collage.

Als compensatie hebben we in de pub tegenover de camping gegeten. Een heerlijke vismaaltijd. Daar gelijk nog even wat achterstallig werk kunnen posten. Morgen wordt spannend. Weercijfer van een twee. Kan een uitdaging zijn. Maar ook een voordeel. Want bij regen zoeken we een B&B. We laten ons verrassen.