Fietserpad
Fietsen van de Limburgse heuvels tot het Groninger wad

Inleiding   dag 1  dag 2  dag 3  dag 4  dag 5  dag 6  dag 7  praktische informatie

Hier kun je het verhaal en de foto's vinden van onze fietstocht langs de route van het Fietserpad, welke we in de meivakantie van 2009 gefietst hebben. De week kan samengevat worden in de woorden zoals in het plaatje hieronder weergegeven. Maar dat zou een al te korte samenvatting zijn. Daarom heb ik per dag een samenvatting gemaakt van de route van die dag. In de overzichtskaart kun je de globale route vinden. Zoals je ziet, volgen we ongeveer de oostgrens van Nederland met hier en daar een uitstapje naar BelgiŽ en Duitsland.

Samenvattend kunnen we zeggen: Wat is Nederland Mooi en gevarieerd! Zoveel verschillende landschappen binnen zo'n klein landje!
We hebben totaal ongeveer 650 kilometer gefietst. De route is 574, maar wat extra af- en aanrij kilometers en soms moesten wat van de route af voor de overnachting, maken het totaal wat hoger.

Bovenin kun je van dag naar dag klikken. Daar zal een verslag van de betreffende dag staan en wat foto's. Ik hoop dat je hiermee een indruk krijgt van deze fantastische tocht. Klik hier om naar de eerste dag te gaan.

Terug naar de fiets site van Hans