.style2 { border: 0 solid #808080; } .style3 { text-align: left; } .style4 { text-align: left; border-width: 0; } .style6 { font-size: x-large; } .style7 { text-align: center; font-size: xx-large; } .style8 { text-align: center; } .style9 { background-color: #C0C0C0; } .style10 { text-align: center; background-color: #C0C0C0; }
Terug
naar de hoofdpagina
 
 
 

 

 

 

Ik ga op vakantie en neem mee...

Tsja, wat moet je allemaal meenemen? Daar zijn de meningen behoorlijk over verdeeld. Wat de een essentieel vindt, is voor de ander weer een bijzaak. Dus wat te kiezen?

Het hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld hoe lang je op pad gaat, waarheen je op pad gaat, wat het klimaat is, enz. De ideale paklijst is een fata morgana. Soms denk je hem even te kunnen onderscheiden, maar hij is zo weer verdampt...

Tijdens een rustdag in 2015 heb ik de inhoud van mijn tassen uitgepakt en gefotografeerd. Van dit alles heb ik een blog geschreven. Die kun je hier lezen.

Van de gezamenlijke spullen heeft Saskia het beddengoed. Dit betekent de luchtbedden, de slaapzak en de kussens. Kussens? Ja, ik wil wel lekker liggen, ook op vakantie, dus die ruimteverslinders nemen we wel mee. Saskia heeft ook nog de proviand in haar tassen. Wat er verder in haartassen zit valt onder het staatsgeheim, maar ik ben elke keer weer verbaasd als ze er een cocktail-jurkje en een paar elegante schoentjes uit tevoorschijn tovert.
Onze paklijst in Excel kun je downloaden door hier op te klikken. Hierin staan ook de gewichten van de afzonderlijke spullen.

Gereedschap is een hoofdstuk apart. Wat we daarvan meenemen kun je hier zien: