Terug
naar de hoofdpagina
 
 
 

 

 

 

Plannen op de plank

We hebben nog verschillende plannen op de plank liggen:

Lands End - John O' Groats.
We willen graag (weer) in Engeland fietsen. Hebben we heel lang geleden ook al eens gedaan, maar nu loktde route van Zuid naarNoord (LEJOG, oftewel Land's End to John'O'Groats) of oost naar west langs Hadrians wall. Plan was om dit in 2013 te doen. De werkelijkheid is anders. Waarschijnlijk gaat dit in 2020 gebeuren..

Een andere route die in de planning ligt is de St. Colombia route. Deze route volgt de sporen van Iers/keltische missionarissen in de 5e en 6e eeuw in Schotland.

Rondje Noordzee
Later...., dan willen we 3 a 4 maanden uittrekken voor het fietsen van een 'Rondje Noordzee'. De verhalen die ik erover lees roepen alleen maar schrik op maar voorlopig willen we het nog steeds.

Japan
Ik heb het niet zo op vliegen met de fiets maar als ik ooit in het verre buitenland zou willen fietsen, dan is dat in Japan. Zeker na het lezen van het boek van Josie Dew (A ride in the neon sun) lijkt me dat het niet buitenaardser dan dat kan worden. De verschillen in cultuur, taal en andere gewoontes zijn zo groot, dat dit wel een verruiming van de horizon moet betekenen. Dus ooit...